В една от последните ни публикации на страничката ни в Фейсбук касаещ полезните свойства на сок от Арония, Теодора Тодорова сподели своя рецепта за ВИТАМИНОЗНА БОМБА, решихме да споделим нейните коментари без редакторска намеса:

Teodora Todorova – „Консумирам от години на интервали с почивка. Незаменим и животворен сок. 🍀♥️Мога да споделя и много простичка рецепта за витаминозна бомба, след изпиването на която нито една настинка, вирус и неразположение не могат да се задържат. Смесват се равни количества, около 30 мл, студенопресовани сокове от арония, черен бъз и червена боровинка. Към тях се добавя сокът от половин лимон и се допълва с вода на вкус. Гарантиран резултат до няколко минути след приема.“


Помолихме я малко по подробно да разкаже в какви случаи я препоръчва и дали има противопоказания!

Teodora Todorova „Разбира се! На мен ми е помагала тази комбинация при настинки и грип от всякакво естество, остри вирусни инфекции, месечно неразположение, ниско кръвно, умора и стрес, при нужда от повишена концентрация и повишена физическа активност, цистит. Иначе лечебните свойства и ползите за здравето на трите основни съставки вътре за неизброими!

Много и благодарим за споделена рецепта! А повече за сок от Арония ще можете да откриете тук!

Бъдете здрави!