пълнен лаваш

Джобче с Лаваш Остави коментар

И тук ключовата дума е БЪРЗИНА. Има страхотни варианти за приготвяне според наличното в хладилника и винаги става вкусно. А е и любимо на децата! Ако имате пакет лаваш в хладилника си, винаги ще имате какво да хапнете. А “тайната” съставка, която всъщност не е никаква тайна е кашкавала- той прави магията на всеки сандвич, пица или запеканка. Затоплен, запечен, разтопен на конци…… ммммм. Дори само лаваш с кашкавал ще се превърне в любим джоб на цялото семейство. Да започваме!

Необходими продукти:

Питки Арабски хляб Лаваш

Настърган Селски Кашкавал Дестан

Според вкуса:

Кръгчета Нарязан телешки Салам за пица Özyörem

Кисели Краставици Pinar

Салатка със зелени маслини Marmarabirlik

Домати

Листа марули

Начин на приготвяне:

Настържете кашкавала и нарежете зеленчуците и добавките, които сте избрали. Подгответе лаваша: сложете го на плота и направете един разрез с нож от центъра към края. Сложете настърган кашкавал на двете срещуположни четвъртинки. На другите две сложете от добавките по избор. Ние избрахме пресен домат и кръгчета от любимия ни Нарязан телешки Салам за пица Özyörem .

След това хванете питката от към прореза и започнете да я сгъвате последователно.

На сух тиган, най-добре оребрен, затоплете джобчето докато стане апетитно и хрупкаво.

Хапнете с удоволствие и любими хора!

Afiyet olsun!

Вашият коментар