Лесна лазаня с турски триъгълни кори SU BUREK

ЛЕСНА ЛАЗАНЯ с турски триъгълни кори SU BUREK на HASTEL Остави коментар

“Оууу, беше вкусно това. Трябва да повторя!”, каза момиче със златни ръце и сърце от нашият екип. 😉

И така, тези дни заредихме цял тир от най-търсени от Вас и най-бързо свършващи кори с яйца – SU BUREK HASTEL! Освен, че са подходящи за приготвяне на класическа су и цигара бюрек, защото са нарязани на триъгълници, те могат да се ползват и за направа на баница и защо и не за лазаня!

Днеска ще споделим с Вас лесна рецепта за неустоимо вкусна домашна лазаня с турски триъгълни кори на марка Хастел. И ето резултатът от нашия дом:

ПРОДУКТИ

👉 1/2 пакет кори Хастел

👉 100 гр доматено пюре Ипек

👉 200гр пармак суджук Дестан

👉 200гр млечен крем комби Катък

👉 100гр селски кашкавал Дестан

👉 300мл топла вода

Начин на приготвяне:

Нарежете суджука на ситно и го запържете в тиган докато си пусне мазнината. Добавете при него доматеното пюре, размито с вода и млечния крем. Оставете да покъкри на тих огън няколко минути и непрекъснато разбърквайте.

Когато сместа е готова, е време да се В тавичка редувайте ред кори, ред от доматената смес, като поръсвате и с по малко настърган кашкавал. Завършете с доматена смес и повече кашкавал.

Печете до зачервяване на 200°, около 30 минути. Готово! Хапвайте с усмивка и голямо удоволствие!

Да ви е вкусно! Аfiyet olsun.

Вашият коментар