Добре дошли

в он-лайн магазин на Сладкарница ПАСТАНЕ - Антеп Баклава!

Какво правим?

В турска Сладкарница Пастане – Антеп Баклава преди всичко ще откриете уникално вкусна баклава и приготвени на място турските сладкиши – кюнефе, кадаиф, трилече. За години работа разширихме асортимента с най-качествени и полезни турски вносни продукти и подбрани български – и сега смело можем да кажем – че в Пастане – имаме абсолютно всичко! Всички ТОП ТУРСКИТЕ ПРОДУКТИ са при нас: баклава, кюнефе, кестени, бонбони, халва, локум, пишмание, варива, маслини, сосове, кори, подправки, турски чай и кафе. Освен всичко вече налично по рафтове – непрекъснато разширяваме асортимент. Ако има продукт, който бихте искали да предлагаме – просто ни кажете за това.

Нашата Мисия

Работата е част от нашият живот, затова и приемаме за нашата мисия – преди всичко да бъдем в услуга на нашите клиенти и всички хора които потърсели нас за съдействие. Вярваме, че щастие се гради от малките жестове и отношение – затова винаги можете да разчитате на нас да получите персонално внимание за да получите изчерпателна информация за продуктите и услуги които ви вълнуват.

Нашата история

За пръв път Сладкарница Пастане – Антеп Баклава отвори своите врати през 2016г в малко уютно магазинче в София в Младост 1. Стартирахме с много малък асортимент – няколко видове баклава, локум и пишмание. По онова време никой не можеше да повярва, че е възможно да оцелееш предлагайки само баклава, по онова време предимно баклава се продаваше само по празниците и през останалото време не се консумираше толкова много! Благодарение на нашият ентусиазъм, вяра и непрестанен труд подплатен с постоянна инвестиция в реклама – сме успели! Сега всички ядат БАКЛАВА! Цяла България я обожава! Страничките ни в социални мрежи стигат към 20 000 фенове, а благодарение на добре организирана работа и вече доста широк асортимент нашите продукти се изпращат всеки ден по цяла България, включително и в Гърция.

Физически магазин

гр. София, Младост 1,
бул. Андрей Сахаров 11,
На гърба на Зеленчуков Пазар,
В двора на ТЦ Рея, магазин 47.
+359 899 94 99 07

Препоръчайте ни продукти!

Търсите някакъв специален продукт, който не откривате в нашият магазин? Препоръчайте ни го! Ще направим всичко възможно да разширим асортимента ни и с него. Просто се свържете с нас: +359 895 044 688 или [email protected].

Работно време

Понеделник – Събота: 9:00 – 19:30 ч.
Неделя: 10:00 – 18:00 ч.

Сътрудничество

Ако имате идеи и се интересувате от възможност да се включите в активно популяризиране на дейността ни, моля, изпратете ни имейл:

[email protected]

Какво можем да направим за вас?

Нашият екип е на ваше разположение през цялото работното време на сладкарницата. Ще направим всичко възможно да получите отговори своевременно на всички вашите запитвания. По всички въпроси свържете се с нас по удобен за Вас начин: [email protected] или 0895 044 688.

Колко често изпращаме пратките? – ВСЕКИ ДЕН! С малко изключение на неработните или почивните дни на офиси на куриерската фирма.

Непрекъснато разширяваме асортимента с качествени турски продукти. Към днешната дата имаме повече от 1 000 подбрани продукти на над 100 най-известни турски марки и производителя.

Ще се съобразим със всичките Ви специални препоръки за опаковане и дата на доставка. С радост ще приемем и ранно записване на поръчките за специалните поводи и празници.

Ако още не сте опитали от нашите невероятни продукти – то непременно го направете. Ние ще се погрижим вашето пазаруване да бъде леко и приятно. А получените от нас продукти – вкусни и полезни!