pastane

За нас

Турска Сладкарница „Пастане – Антеп Баклава“ започна своето вълшебно пътуване през 2016 г. в сърцето на Младост 1. Още ли помните когато баклавата се появяваше на масата само по специални случаи? С вашата непоколебима подкрепа, нашата страст към занаята и успешната ни рекламна кампания, баклавата вече дарява усмивки по всяко време.

Асортиментът ни предлага цялата палитра от ТОП ТУРСКИТЕ СЛАДКИ И СПЕЦИАЛИТЕТИ: от баклава, кюнефе и кестени до локум, халва, турски чай и кафе. И докато вече познатите ви продукти продължават да блестят на рафтовете, непрекъснато добавяме нови изкушения, които със сигурност ще ви зарадват.

С общност от над 20 000 последователи в социалните мрежи и три подробни уебсайта, заредени с разнообразие от турски продукти, съвети и рецепти, улесняват процеса на поръчка и гарантират, че вашите избрани артикули ще достигнат до всеки кът на България и множество дестинации извън страната.

А специално за всички наши бизнес партньори – ресторанти, хотели и заведения, които искат да предложат на своите гости автентични турски вкусове, предлагаме специални условия за търговия на едро. Разгледайте нашите привлекателни оферти на toptan.pastane.bg

Физически магазин

гр. София, Младост 1,
бул. Андрей Сахаров 11,
На гърба на Зеленчуков Пазар,
В двора на ТЦ Рея, магазин 47.
+359 899 94 99 07

Препоръчайте ни продукти!

Търсите някакъв специален продукт, който не откривате в нашият магазин? Препоръчайте ни го! Ще направим всичко възможно да разширим асортимента ни и с него. Просто се свържете с нас: +359 895 044 688 или [email protected].

Работно време

Понеделник – Събота: 9:00 – 19:30 ч.
Неделя: 10:00 – 18:00 ч.

Сътрудничество

Ако имате идеи и се интересувате от възможност да се включите в активно популяризиране на дейността ни, моля, изпратете ни имейл:

[email protected]

Какво можем да направим за вас?

Нашият екип е на ваше разположение през цялото работното време на сладкарницата. Ще направим всичко възможно да получите отговори своевременно на всички вашите запитвания. По всички въпроси свържете се с нас по удобен за Вас начин: [email protected] или 0895 044 688.

Колко често изпращаме пратките? – ВСЕКИ ДЕН! С малко изключение на неработните или почивните дни на офиси на куриерската фирма.

Непрекъснато разширяваме асортимента с качествени турски продукти. Към днешната дата имаме повече от 1 000 подбрани продукти на над 100 най-известни турски марки и производителя.

Ще се съобразим със всичките Ви специални препоръки за опаковане и дата на доставка. С радост ще приемем и ранно записване на поръчките за специалните поводи и празници.

Ако още не сте опитали от нашите невероятни продукти – то непременно го направете. Ние ще се погрижим вашето пазаруване да бъде леко и приятно. А получените от нас продукти – вкусни и полезни!