сок от лилав морков шалгам

ШАЛГАМ – ДЕТОКСИКИРАЩА НАПИТКА! Остави коментар

Какво е Шалгам?

Шалгамът е натурална и изключително полезна напитка произведена от сок от лилав морков чрез естествена ферментация. Лилав морков се смята за прародител на съвременния морков, който на своя ред съдържа в пъти повече полезни вещества и антиоксиданти. Шалгам не съдържа захар, или изкуствени оцветители и консерванти.

Полезни свойства:

Шалгам има невероятно благотворно въздействие на стомашно-чревният тракт. Той изчиства токсините, регенерира клетките, спомага за добрата работа на черния дроб. Смята се за невероятен антиоксидант. Има освежаващ, леко солен и малко кисел вкус. Съдържа витамини А В и С, както и калций, калий и желязо. Подходящо за консумация от хора с диабет.

Ако страдате от запек, язва и липса на апетит, искате да увеличите жизнеността на кожата, увеличаване на кърмата за жените, да регулирате теглото или просто да очистите своя организъм от токсини и да предпазите имунната си система при грип – шалгамът е вашата напитка!

Съдържание на тази чудодейна напитка е доста изчистена: вода, сок от лилав морков, булгур, сол, натриев бензоат. Не съдържа захар! Не съдържа алергени! Не се разрежда а е за директна консумация. Препоръчително да се пие охладен.

В Пастане предлагаме го в двата вкусови варианта – класически и лют на няколко турски марки. Детоксикирайте се редовно и бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *